Makelaar Kollumerzwaag (Kollumersweach)

Gezocht naar “makelaar Kollumerzwaag”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Kollumerzwaag verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Kollumerzwaag

Funda makelaar Kollumerzwaag

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Kollumerzwaag

Ook in Kollumerzwaag werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Kollumerzwaag

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van NederlandHet bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Kollumerzwaag, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Kollumerzwaag

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Kollumerzwaag. Met de Flexibele Match blijft u ook in Kollumerzwaag gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Kollumerzwaag. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Kollumerzwaag

In de gemeente Noardeast Fryslan ligt het dorp Kollumerzwaag, het op één na grootste dorp van deze gemeente. In de volksmond wordt vaak de naam De Sweach gebruikt. Dit Friestalige dorp hoort sociologisch bij de Dokkumer Wouden en telt ongeveer 3.000 inwoners. Het dorp ligt in de provincie Friesland.

Geschiedenis Kollumerzwaag

De naam ‘zwaag’ betekent weiland en staat sinds 1570 op de kaart. Daar het eerst uit Zwagerbosch, Zwaagwesteinde en deels uit het huidige Kollumerzwaag bestond, zijn deze dorpen na 1880 zelfstandig geworden.
Kollumerzwaag heeft een flinke groei gekend, niet alleen qua aantal inwoners, maar ook op het gebied van woningbouw en industrie.
In het midden van het dorp staat op een verhoging aan de ‘’Foarwei’’ een oude dorpskerk, deze oude kerk met zadeldaktoren dateert uit de 12e eeuw en is deels vernieuwd in de 15e eeuw.

Voorzieningen en bereikbaarheid Kollumerzwaag

In de dorpskern bevinden zich diverse winkels, zoals een Spar supermarkt, bakkerij, fietsenzaak en dierenwinkel. Ook hebben de huisarts, tandarts en fysiotherapeut een praktijk in het dorp gevestigd. Er is een christelijke basisschool genaamd, CBS de Stapstien.

Kerkgenootschappen Kollumerzwaag

 • Hervormde gemeente Kollumerzwaag
 • Gereformeerde Kerk Kollumerzwaag
 • Baptisten gemeente Kollumerzwaag
 • Vineyard gemeente Kollumerzwaag

Sport Kollumerzwaag

 • Voetbalvereniging De Friese Boys Kollumerzwaag
 • Tennisvereniging de Brink Kollumerzwaag
 • Sportvereniging Kollumerzwaag
 • Volleybalvereniging DOS Kollumerzwaag
 • Biljartclub De Trije Doarpen Kollumerzwaag
 • Zaalvoetbalvereniging Golden Oldies Kollumerzwaag
 • Judovereniging De Sweach Kollumerzwaag
 • Dartersvereniging Darts for you Kollumerzwaag
 • IJsclub Winterwille Kollumerzwaag
 • Sjoelvereniging De Schuur Kollumerzwaag

Bekijk het woningaanbod in Kollumerzwaag van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: