Makelaar Kootstertille (Koatstertille)

Gezocht naar “makelaar Kootstertille”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Kootstertille verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Kootstertille.

Funda makelaar Kootstertille

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Kootstertille

Ook in Kootstertille werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Kootstertille

Bekroond tot nr. 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Kootstertille, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Kootstertille

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Kootstertille. Met de Flexibele Match blijft u ook in Kootstertille gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Kootstertille. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Kootstertille

In de gemeente Achtkarspelen ligt het dorpje Kootstertille. In de volksmond wordt vaak de naam De Tille gebruikt. De Tille is een Friese benaming voor brug. Het dorp ligt in het oosten van de provincie Friesland. Zowel Drachten en Leeuwarden zijn vlot bereikbaar vanuit Kootstertille. Het dorp telt ruim 2.500 inwoners.

Geschiedenis Kootstertille

Van oorsprong was Kooten een boerendorp. In 1959 is de dorpsnaam Kooten opgegaan in Kootstertille. Caspar de Robles, een Spaanse officier en stadhouder heeft in 1571 opdracht gegeven om het Kolonelsdiep te graven. In 1945 is deze naam veranderd in het Princes Margrietkanaal. Er kwamen steeds meer mensen zich vestigen in de omgeving van de brug over dit kanaal. In die tijd ontstonden er oliemolens, een jeneverstokerij en een scheepswerf. De scheepswerf was een begin van de industrialisatie. In de jaren dertig van de 20e eeuw werd er een haven gecreëerd door het kanaal om het dorp heen te leiden in de vorm van een doodlopende arm. Kootstertille werd tot een ontwikkelingskern aangewezen door het Rijk als gevolg van een wijziging in het industrialisatiebeleid.

Voorzieningen Kootstertille

 • Onderwijs Kootstertille
 • Christelijke basisschool De Merlettes Kootstertille
 • Openbare basisschool De Balkwar Kootstertille
 • Gereformeerde basisschool Oranje Nassau Kootstertille

Sport Kootstertille

 • Stichting Survival Kootstertille
 • SC Kootstertille
 • Gymnastiek vereniging tonido Kootstertille
 • Jeu de Boules club Kootstertille
 • Watersportvereniging Kootstertille
 • Biljartvereniging Ut en Thus Kootstertille
 • Judo Vereniging KEO Kootstertille
 • IJsclub Caspar de Robles Kootstertille
 • Tenisvereniging TTC Kootstertille
 • Jeugdzeilen WSV Achtkarspelen (Kootstertille)

Bekijk het woningaanbod in Kootstertille van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: