Makelaar Kornhorn

Gezocht naar “makelaar Kornhorn”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Kornhorn verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Kornhorn.

Funda makelaar Kornhorn

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Kornhorn

Ook in Kornhorn werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Kornhorn

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Kornhorn, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Kornhorn

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Kornhorn. Met de Flexibele Match blijft u ook in Kornhorn gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Kornhorn. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Kornhorn

Kornhorn is een door natuur en cultuur omringd dorp dat in 2019 495 inwoners telde. Kornhorn is gelegen in het Westerkwartier van de provincie Groningen, in de gemeente Westerkwartier.

Kornhorn heeft pas vanaf 1930 de status dorp, daarvoor was Kornhorn een buurtschap van Doezum. De inwoners van Kornhorn spreken veel talen: Fries, Nederlands en het dialect 'Westerkwartiers'.

Voorzieningen Kornhorn

In het dorp is basisschool 'De Groene Borg' gevestigd. Deze samenwerkingsschool is in 2014 ontstaan door de fusie van obs 'Het Middelpunt' uit Noordwijk met cbs 'Maranatha' uit Kornhorn. In de weekenden kan men terecht in dorpshuis het 'Hornhuus'. Het dorp herbergt verder drie kerken.

Kerken Kornhorn

Kornhorn is een klein idyllisch dorpje met 3 kerken:

  • PKN, gereformeerde kerk Kornhorn
  • GKV, (vrijgemaakt) gereformeerde kerk Kornhorn
  • CGK gereformeerde kerk Kornhorn

Natuurgebied Kornhorn

In 1997 heeft Staatsbosbeheer een aantal percelen grasland in het voor natuur bestemde gebied ten zuiden van Kornhorn. Tot in de jaren zestig was het gebied omgeven met paadjes, arbeiderswoningen en boerderijen.

De dorpsbewoners van Kornhorn dachten dat na de verkoop aan Staatsbosbeheer er geen vrije toegang meer zou zijn; het zou immers natuur worden. De dorpsbewoners van Kornhorn wilden natuurlijk graag dat de oude paden weer in ere hersteld werden. Het ging echter compleet de andere kant op, Staatsbosbeheer vroeg de inwoners van Kornhorn om samen een plan te maken voor een 'multifunctioneel' natuurgebied. De dorpsbewoners konden het landschap op deze manier zelf inrichten en naar oude glorie herstellen.

Staatsbosbeheer is hier zo ver in gegaan dat het aangekochte natuurgebied in 2001 officieel is overgedragen aan het dorp. Het dorp werd daarmee zelf verantwoordelijk voor het beheer en ontvangt daarvoor ook een bijdrage.

Bekijk het woningaanbod in Kornhorn van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: