Makelaar Niezijl

Gezocht naar “makelaar Niezijl”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Niezijl verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Niezijl.

Funda makelaar Niezijl

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Niezijl

Ook in Niezijl werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Niezijl

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland.Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Niezijl, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Niezijl

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Niezijl. Met de Flexibele Match blijft u ook in Niezijl gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Niezijl. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Niezijl

Niezijl ( in het Gronings: Nijziel) heette vroeger Bomsterzijl. Niezijl is een dorp in de gemeente Westerkwartier wat na een gemeentelijke fusie een grotere gemeente is dan voorheen. Niezijl ligt in de provincie Groningen. Niezijl ligt tussen Grijpskerk en Zuidhorn aan de N355, de weg van Leeuwarden naar Groningen. Niezijl heeft een goeie 420 inwoners (eind 2019).

Het dorp wordt doorsneden door twee kanalen en heeft 5 bruggen.

Geschiedenis Niezijl

De naam van het dorp Niezijl verwijst naar de nieuwe zijl, een zijl is een sluis. Vroeger lag iets ten westen van het huidige Niezijl een zeesluis, de Bomsterzijl. Na de overstroming van 1421 bleek al dat deze sluis onvoldoende veiligheid bood. Het duurde daarna echter nog meer dan honderd jaar voordat een nieuwe sluis, Niezijl, werd gebouwd. Tegelijk met de bouw van de sluis werd ook het Niezijlsterdiep gegraven om de afwatering te verbeteren.

Ten zuiden van het dorp, aan het Van Starkenborghkanaal staat een gerestaureerde poldermolen, de Zwakkenburgermolen.

Voorzieningen Niezijl

Het dorp heeft tot 1996 een eigen school gehad (CBS De Sluis). Maar omdat het aantal leerlingen op deze school onder de landelijke norm lag fuseerde De Sluis met CBS De Regenboog uit Grijpskerk.

Er zijn drie kerkgebouwen in Niezijl maar alle drie zijn of buiten gebruik of worden alleen geopend bij bijzondere aangelegenheden.

Niezijl heeft helaas sinds 1996 geen supermarkt meer. Voor boodschappen kan men terecht in Zuidhorn of Grijpskerk.

Bekijk het woningaanbod in Niezijl van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: