Makelaar Noardburgum (Noordbergum)

Gezocht naar “makelaar Noardburgum”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Noardburgum verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Noordbergum.

Funda makelaar Noardburgum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Noardburgum

Ook in Noordbergum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Noardburgum

Bekroond tot nr. 1 makelaarswebsite van NederlandHet bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Noordbergum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Noardbugum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Noordbergum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Noordbergum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Noordbergum. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Noardburgum (Noordbergum)

In de provincie Friesland in de gemeente Tytsjerksteradiel ligt het dorp Noardburgum. Het is een dorp gelegen tussen Groningen en Leeuwarden aan de N355 en telt ongeveer 2350 inwoners. 

Geschiedenis Noardburgum

In 1930 werd Noordbergum een zelfstandig dorp, daarvoor behoorde het tot Burgum (Bergum), wat ten zuiden van Noordbergum ligt. Sinds de jaren negentig is het inwoneraantal flink gestegen, waardoor het nu het vierde grootste dorp is binnen de gemeente.

Voorzieningen Noardburgum

In de nabije omgeving van Noordbergum zijn vele voorzieningen te vinden, in de naastgelegen dorpen Hardegarijp en Bergum zijn supermarkten en in Bergum bevindt zich een gezellige winkelstraat met ruime winkel- en horeca-aanbod.

Er zijn twee schoolgemeenschappen in Noordbergum

  • CBS Immanuel te Noordbergum
  • OBS De Oerstek te Noordbergum

In Noordbergum vindt u 2 kerkgenootschappen

  • GKV Noardburgum
  • Protestante Gemeente Noardburgum.

Sport Noardburgum

  • Basketbalvereniging Burgum
  • Volleybalvereniging Noordbergum
  • Voetbalvereniging Noordbergum

Bereikbaarheid Noardburgum

Met de bus van Qbuzz is het mogelijk om met lijn 13 naar Leeuwarden en Drachten (via Surhuisterveen) te reizen. In het naburige dorp Hurdegaryp (Hardegarijp) is een treinstation waar de mogelijkheid is om naar Groningen of Leeuwarden te reizen.

Bekijk het woningaanbod in Noardburgum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: