Makelaar Oldehove (Olhoof)

Gezocht naar “makelaar Oldehove”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Oldehove verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Oldehove.

Funda makelaar Oldehove

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Oldehove

Ook in Oldehove werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Oldehove

Bekroond tot nr. 1 makelaarswebsite van NederlandHet bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Oldehove, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Oldehove

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Oldehove. Met de Flexibele Match blijft u ook in Oldehove gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Oldehove. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Oldehove

In de gemeente Westerkwartier, provincie Groningen, ligt het dorp Oldehove. Het dorp telt ongeveer 1.670 inwoners (op 4 oktober 2019).

Geschiedenis Oldehove

De naam Oldehove dateert uit de 15e eewse kerklijsten en staat gelijk met Hummerze. Humsterland wordt de streek rond Oldehove genoemd, ook het lokale dorpshuis draagt deze naam.

Oldehove was waarschijnlijk de plaats van de oudste kerkelijke rechtstoel, waarop de proost of deken van de proosdij Humsterland kon rechtspreken. Oldehove is echter geen wierdedorp, maar een terpdorp, zoals het nabijgelegen veel oudere Niehove, dat eerder Suxwort moet hebben geheten, en waar later een tweede rechtstoel werd gevestigd. Het dekenaat was onderdeel van het bisdom Münster en omvatte naast het grootste deel van het Westerkwartier ook de Achtkarspelen over de Lauwers.

Het gemaal De Waterwolf staat ongeveer 2 kilometer ten noordwesten van het dorp, vlakbij Lammerburen.

Bezienswaardigheden Oldehove

In Oldehove vindt u de Ludgeruskerk, een hervormde kerk uit de dertiende eeuw met een vijftiende-eeuwse toren. Ook staat er een gereformeerde zaalkerk met elementen van de Amsterdamse School uit 1929. Deze gereformeerde kerk vormt de vervanger van een ouder daarvoor gesloopt kerkgebouw uit ongeveer 1864. In de kerk staat een orgel uit 1913 van Marten Eertman.

Het dorp bezit twee achtkante stellingmolens: molen Aeolus (1846) en De Leeuw uit 1855.

Achter de Ludgeruskerk bevindt zich een oorlogsmonument.

Sport Oldehove

  • Voetbalvereniging OKVC Oldehove
  • CSO Oldehove, gymnastiek, volleybal, streetdance
  • Tennisclub Oldehove
  • Renshu Judo te Oldehove 

Voorzieningen Oldehove

In Oldehove is een supermarkt waar u zichzelf kunt voorzien van de dagelijkse boodschappen, daarnaast is er een bakkerij. In de omliggende dorpen zijn voldoende faciliteiten te vinden.

Per 1 augustus 2016  zijn de openbare basisschool Jan Bierma en christelijke basisschool De Wingerd in Oldehove gefuseerd tot een samenwerkingsschool. Hierdoor is een school ontstaan van ongeveer 150 leerlingen.

Bereikbaarheid Oldehove

Via lijn 35 van Qbuzz bent u in ongeveer 40 minuten in Groningen. Echter is er ook een treinstation in Aduard, waarmee u snel naar Groningen of Leeuwarden kunt reizen.

Bekijk het woningaanbod in Oldehove van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: