Makelaar Sellingen

Gezocht naar “makelaar Sellingen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Sellingen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Sellingen.

Funda makelaar Sellingen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Sellingen

Ook in Sellingen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Sellingen

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Surhuisterveen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Sellingen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Sellingen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Sellingen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Sellingen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Sellingen

Sellingen (Gronings: Zèlng) is een dorp in de gemeente Westerwolde van de Nederlandse provincie Groningen. Het ligt in de streek Westerwolde aan de Ruiten Aa. Het dorp telde in 2019 ruim 2.610 inwoners.

In het dorp staat het gemeentehuis van de op 1 januari 2018 opgeheven gemeente Vlagtwedde dat sinds de fusie met Bellingwedde nog dienst doet als een van de twee gemeentehuizen van de fusiegemeente Westerwolde.

Geschiedenis Sellingen

Sellingen is een esdorp en het heeft dan ook een voor deze dorpen kenmerkende brink. Het dorp ontstond in de Middeleeuwen. Voor de Reformatie had het een eigen kerspel dat de marken Sellingen, Laude en Ter Haar omvatte.

De Nederlands-hervormde kerk van Sellingen is waarschijnlijk in de 14e eeuw gebouwd. Het kerkgebouw of zijn voorganger in komt echter al voor op de aanvulling op een lijst van kerken van de Abdij van Corvey, die in de dertiende eeuw is opgetekend. Hier vinden we de naam Sallinge, daarna in een document uit 1316 de naam Zellynge: de oudste vermeldingen van het dorp. Ook is er een gereformeerde kerk in Sellingen.

Voorzieningen Sellingen

De recreatie sector omvat verschillende campings en een bungalowpark. Voor de recreatie en toerisme liggen er in de omgeving diverse vrij liggende fietspaden. Door de bosgebieden en de natuurgebieden van Staatsbosbeheer zijn diverse wandelroutes te vinden die met behulp van houten paaltjes met gekleurde koppen zijn uitgezet. Ook lopen de bewegwijzerde fietsroutes de Ruiten Aa-route en de ‘United Countries Tour’ langs het dorp.

Er is in het dorp horeca aanwezig en er zijn enkele winkels waaronder een supermarkt. In het dorp is een peuterspeelzaal, genaamd ‘Lutke beudels’, aanwezig. Er zijn twee basisscholen: De openbare school ‘Op d` Esch’ en de Christelijke ‘Het Gebint’. Voor vervolgonderwijs is het dorp aangewezen op omliggende dorpen als Ter Apel en Stadskanaal.

In Sellingen is een verwarmd openluchtzwembad. Het dorp heeft een tennisclub, een gymnastiekvereniging, een volleybalvereniging en een voetbalvereniging.

Weetjes

Op 12 mei 1972 werd in Sellingen het drinkwaterpompstation “Ir. A. Polstra” geopend. Dit pompstation voorziet in de drinkwatervoorziening van een deel van zuidoost Groningen. Het pompstation is vernoemd naar ir. A. Polstra als dank voor zijn verdiensten als directeur van de Waprog. De openingshandeling is verricht door de toenmalige burgemeester van de Gemeente Vlagtwedde mr. G. Loopstra.

Bekijk het woningaanbod in Sellingen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: