Makelaar Surhuizum (Surhuzum)

Gezocht naar “makelaar Surhuizum”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Surhuizum verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Surhuizum.

Funda makelaar Surhuizum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Surhuizum

Ook in Surhuizum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Surhuizum

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland.Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Surhuizum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Surhuizum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Surhuizum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Surhuizum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Surhuizum. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Surhuizum

Surhuizum is een agrarisch streekdorp gelegen in de gemeente Achtkarspelen (provincie Friesland). Surhuizum ligt tussen de dorpen Buitenpost en Surhuisterveen, deze dorpen hebben een hoog voorzieningsniveau. 

Tijdens de jaarlijkse feestweek van Surhuizum komt het agrarische karakter tot uitdrukking. Een vast onderdeel tijdens de feestweek is het seineharjen (zeisharen of wel het scherpen van een seis).

Het Inwoneraantal van Surhuizum

Surhuizum telt 1379 inwoners en er staan 514 woningen.

Sport Surhuizum

  • Korfbalvereniging De Tûke Smiters (DTS) Surhuizum
  • Sportvereniging Surhuizum (SVS)

Muziek en zangkoren Surhuizum

  • "Popkoor Akkoord" te Surhuizum

Scholen Surhuizum

  • Basisschool "Johannes Looijengaskoalle" Surhuizum

Sociale voorzieningen Surhuizum

  • Multifunctioneel centrum (MFC) ' De Delfeart' te Surhuizum

Monumenten Surhuizum

  • Doarpstsjerke Surhuizum
  • Stelpboerderij Surhuizum
  • Verenigingsgebouw Surhuizum

Evenementen Surhuizum

  • Spulwike Surhuzum
  • Slach om'e Toer, wandeltocht Surhuizum

Bekijk het woningaanbod in Surhuizum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: