Makelaar Twijzelerheide (Twizelerheide)

Gezocht naar “makelaar Twijzelerheide”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Twijzelerheide verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Twijzelerheide.

Funda makelaar Twijzelerheide

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Twijzelerheide

Ook in Twijzelerheide werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Twijzelerheide

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Twijzelerheide, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Twijzelerheide

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Twijzelerheide. Met de Flexibele Match blijft u ook in Twijzelerheide gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Twijzelerheide. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Twijzelerheide

Twijzelerheide ligt in het noordoosten van de provincie Friesland. Het dorp ligt ongeveer 15 km ten noordoosten van Drachten en 20 km ten oosten van Leeuwarden. Twijzelerheide is verweven met de dorpen Zwaagwesteinde en Zwagerbosch.

Geschiedenis Twijzelerheide

Twijzelerheide is één van de heidedorpen. De eerste bewoners waren onder andere werkloos geworden arbeiders. Er waren geen sociale voorzieningen zoals we die tegenwoordig kennen, er was geen plek om te wonen. Van plaggen en afvalmateriaal werden de zogenaamde spitketen gebouwd. In de winter was het dorp slecht toegankelijk doordat de wegen en paden nog onverhard waren. Grote delen van de heide stonden onder water en zandwegen veranderden in modderpoelen.

De heidebewoners moesten aan de kost zien te komen door bij boeren te werken. Ze moesten dan wieden of aardappelen rooien. In de winter was er geen werk te vinden en waren ze stoelen matten, bezems en heide boenders aan het maken van strotouw. De lonen waren in die tijd laag om redelijk van te kunnen leven.

De bovenste helft van het wapen is rood ter hennenring aan de heide. Hier woonde de bevolking in spitketen die worden weergegeven door de drie rode punten. De zandgrond wordt weergegeven door het goud. Op de heide werden bezems en boenders van heide en berkentakken gemaakt. Het hout werd ook als brandstof verhandeld. Als herinnering hieraan staan op het rode veld een takkenbos en gestileerde bloemen van struikheide. Het groen aan de onderkant is het symbool van de 'greide' of de huidige landbouwgrond. De ligging van de landbouwkavels zijn in de richting noordwest/zuidoost gelegen.

Aantal inwoners in Twijzelerheide per 1 januari 2012

Aantal inwoners: 1868
Aantal woningen: 727

Scholen Twijzelerheide

  • OBS It Twaspan Twijzelerheide
  • CBS De Reinboge Twijzelerheide
  • Peuterspeelzaal it Boartershûske Twijzelerheide

Sport Twijzelerheide

  • Gymnastieklokaal Twijzelerheide
  • Boksschool De Wâldhoek Twijzelerheide
  • IJsclub Twijzelerheide
  • VV Twijzelerheide
  • Volleybalclub de Trochsetters Twijzelerheide

Bekijk het woningaanbod in Twijzelerheide van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: