Makelaar Ureterp (Oerterp)

Gezocht naar “makelaar Ureterp”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Urerterp verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Ureterp.

Funda makelaar Ureterp

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Ureterp

Ook in Ureterp werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Ureterp

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland.Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Ureterp, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Ureterp

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Ureterp. Met de Flexibele Match blijft u ook in Ureterp gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Ureterp. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Ureterp

Ureterp (In het Fries: Oerterp) ligt in de gemeente Opsterland in de provincie Friesland. In 2019 had het 4.800 inwoners. Onder Ureterp vallen ook de buurtschappen ‘Selmien’ en ‘Ureterp aan de Vaart’. Ureterp is een forensendorp omdat het gunstig ligt ten opzichte van Drachten en het knooppunt Drachten van de A7 van Heerenveen naar Groningen (het bekende Klaverblad) en de N381 van Drachten naar Emmen.

Geschiedenis Ureterp

Vanaf de 19e eeuw werden er in Ureterp verharde wegen aangelegd, zuivelfabrieken gebouwd en ook kwam er een tramverbinding met eerst alleen Leeuwarden en later ook met Groningen. Door de 2e  Wereldoorlog maakt de woningbouw in Ureterp een kleine terugslag maar het dorp herstelt zich snel. Vanaf 1950 vindt de eerste serie nieuwbouw plaats aan de Dokter Prakkenleane.

Met de uitbreiding van het aantal woningen groeit de bevolking ook flink in Ureterp. Rond 1950 kende Ureterp ca. 2500 inwoners en rond 2000 waren dit er ruim 4700. 

Voorzieningen Ureterp

Ureterp staat in de zomermaanden bekend door het organiseren van het Oerrock-festival. Verder is er vaak in mei een braderie en in juni het Langste Dag Festijn en rond augustus vind in Ureterp het dorpsfeest plaats.

Ureterp is met zijn flink gegroeide dorpskern aan weerszijden van de Weibuorren een opvallend gevarieerd geheel. Met als hoogte- en middelpunt de oude dorpskerk aan Selmien. Er zijn drie basisscholen in Ureterp. Boodschappen kan men halen in de plaatselijke twee supermarkten. Inmiddels is de voormalige sporthal uitgebreid tot een Multifunctioneel Centrum ‘de Wier’.

Bekijk het woningaanbod in Ureterp van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: