Makelaar Zevenhuizen

Gezocht naar “makelaar Zevenhuizen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Zevenhuizen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Zevenhuizen.

Funda makelaar Zevenhuizen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Zevenhuizen

Ook in Zevenhuizen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Zevenhuizen

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Zevenhuizen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Zevenhuizen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Zevenhuizen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Zevenhuizen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Zevenhuizen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Zevenhuizen

De naam Zevenhuizen doet niet direct denken aan een groot dorp, maar inmiddels is het aantal huizen groter dan de zeven die in de naam voorkomen. 

Geschiedenis Zevenhuizen

Zevenhuizen is een jong dorp. Eeuwen was er van een dorp geen sprake, slechts van woest hoogveengebied. Dit veen werd aanvankelijk in het verlengde van de landerijen van Vredewold (met Tolbert als hoofdplaats) door de boeren op kleine schaal afgegraven en ontgonnen. Na de vervening is het dorp heel geleidelijk een agrarisch gebied geworden. Het gevolg hiervan was dat er in 1901 een melkfabriek werd opgericht.

Na de vestiging van de Van Ewsums op Nienoord werd de vervening grootschalig aangepakt.  Aan de talrijke kanalen (wijken) is het patroon van een veenkolonie duidelijk te herkennen. Langs deze kanalen hebben de zandewegen gelegen, die inmiddels zij geasfalteerd.

Een grote veenbrand op 11 juni 1833 verwoeste een belangrijk deel van het veen tussen De Wilp en Leek en daarmee ook grotendeels Zevenhuizen. De door de brand werkloos geworden veenarbeiders konden aan de slag bij de aanleg van het zogenoemde Commissiebos, toen 47 ha. groot, maar later weer gerooid om plaats te maken voor cultuurgrond. De geschiedenis ven het Commissiebos is in de straatnaam bewaard gebleven. Bij de brand kwamen vier personen om, gingen ruim 60 huizen in vlammen op en werd 1.167.000 ton turf vernietigd.

Zevenhuizen werd in 1835 kerkdorp; de (Hervormde) kerk werd in dat jaar opgebouwd, de klok overgenomen van de Friese gemeente Oudeschoot. Rond 1850 stonden er in Zevenhuizen reeds 430 huizen en er waren 2600 inwoners. In 1893 werd -naar men toen al zei- Zevenhuizen uit haar isolement verlost, door de aanleg van de verharde weg Leek-Zevenhuizen.

Op het kerkhof is er een monument ter nagedachtenis aan aan slachtoffers van de 2e wereldoorlog. In 2000 bezocht de Zeelander Leicester G.Smith. het graf van zijn omgekomen vriend Gordon D.Hudson.

Bekijk het woningaanbod in Zevenhuizen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: