Gratis proefverkopen met De Flexibele Makelaar

Gratis proefverkopen met De Flexibele Makelaar

De woningmarkt is erg veranderlijk de laatste tijd en kan daarom als onzeker aanvoelen voor u als verkoper. Want is dit de tijd wel om uw woning te verkopen? De Flexibele Makelaar haalt deze onzekerheid voor u weg met onze dienst: ‘Gratis Proef Verkopen!’ Is uw woning binnen 6 maanden niet verkocht? Dan kost u dat helemaal niets! 

Uw woning in de verkoop zetten is een grote stap en wij snappen dat helemaal. Daarom bieden wij een dienst aan die helder is. U betaald geen opstartkosten of geen bijkomende kosten. Bij De Flexibele Makelaar betaald u alleen bij verkoop, en dat gaat via de notaris. Zónder vele kosten vooraf!

Uw succes is ons succes! 

Heeft u interesse in deze dienst of wilt u meer informatie? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Zo krijgt u een helder idee van de verwachtte opbrengst van uw woning en kunt u dan de keuze maken of u uw woning in de verkoop wilt doen. Zonder kosten, geheel vrijblijvend.

Komt u liever eerst langs bij ons op kantoor? Geen enkel probleem! De koffie staat voor u klaar op één van onze beide vestigingen in Surhuisterveen of Grootegast. U kunt ons ook altijd bellen voor het maken van een afspraak (0512-369122) of stuur ons een mailtje (info@flexibele-makelaar.nl). Ook zijn wij bereikbaar via WhatsApp: 06-29357315.

Wij werken samen met: