Opende, Provincialeweg 129

Opende, Provincialeweg 129

Ik zou De Flexibele Makelaar aanbevelen.

"Een lastig huis in een moeilijke markt, maar binnen 11 maanden verkocht dankzij De Flexibele Makelaar! Zeer professionele aanpak met een persoonlijk tintje en lekkere Friese nuchterheid. Uitgebreide fotoserie en een mooie originele verkooptekst. Actief meedenkend over mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld woningruil.

De prijsstelling was zeer scherp en lokte daarom veel bezichtigingen uit. Toch kwam er in mijn ogen niet snel een bod. Een paar maand geleden kwam er wat meer beweging in de zaak. Volgens mij een stuk of vijf bezichtigingen in twee weken tijd, en... een bod!

Dit eerste bod heeft geleid tot de verkoop van mijn huis. De onderhandeling heb ik als zeer spannend en uitdagend ervaren, natuurlijk perfect begeleid door makelaar Ankje Pietersma die mijn emoties in goede banen wist te leiden.

Uiteindelijk niet helemaal gekregen wat ik graag wilde, maar gezien de marktomstandigheid het hoogst haalbare. Daar komt bij dat ik verder wil en zo mijn nieuwe plannen kan realiseren! Ik ben nu helemaal vrij man!!

Mijn visie op het geheel is dat de verkopende partij zich ook een beetje flexibel moet opstellen en dan hoeft je huis echt geen jaren te koop te staan. In combinatie met deze professionele makelaar was dit de perfecte match.

Ankje en het hele team, ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking en afloop!!!"

Hendrik de Jong

Verkopers Opende, Provincialeweg 129

Wij werken samen met: