Opende, Westerkluft 23

Opende, Westerkluft 23

Ik zou De Flexibele Makelaar aanbevelen.

"Nadat we al enkele woningen hadden bekeken, bezochten we op 11 november 2010, naar wat later bleek, het huis van onze dromen. Nog dezelfde middag is Alie bij ons geweest om alles klaar te maken zodat de woning van Hannie (Taeke Schuilengalaan 24) in de verkoop kon. 

Heel snel waren er al 2 gegadigden. Het huis is binnen 2 weken verkocht door een enthousiast team van de Flexibele makelaar. Ze zijn heel actief, echt betrokken en nemen ook echt de tijd.

Ook heeft Eddy van der Velde ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij bekeek de woning zakelijk en wees ons op bouwkundige punten. Hij deed verder ook de onderhandelingen met de andere makelaar en hield onze belangen voor ogen. Klasse! De aankoop van onze huidige woning verliep hiermee ook voorspoedig.

Het huis van Auke (Langelaan 32) was echter nog steeds niet verkocht na een paar jaar. Daarom hebben we besloten om ook zijn woning over te dragen aan De Flexibele Makelaar.

Ook voor deze woning waren snel een paar gegadigden! Ankje Pietersma heeft ook haar uiterste best gedaan en heeft het huis voor ons verkocht. Toen het even wat haperde kwam ze ook persoonlijk langs om alles in goede banen te leiden. Op 1 november 2011 werd ook de overdracht van deze woning een feit en hebben we alleen nog onze droomwoning zonder dubbele lasten! De Flexibele Makelaar: super bedankt voor jullie professionaliteit en persoonlijkheid!!

Samenvattend: De Flexibele Makelaar heeft een team van enthousiaste medewerkers die zich allemaal super actief inzetten voor hun klanten. Wij zijn blij dat we voor hen gekozen hebben."

Auke van der Horn en Hannie de Vries

Verkopers Opende, Westerkluft 23

Wij werken samen met: