Surhuisterveen, De Nachtegaal 76

Surhuisterveen, De Nachtegaal 76

Ik zou De Flexibele Makelaar aanbevelen.

Naar aanleiding van zowel een goede kennis als ook van mijn zus, ben ik op een dag even binnengelopen bij De Flexibele Makelaar om een second opinion aan te vragen m.b.t. ons huis, dat al enige jaren te koop stond. Op die dag had ik maar van 1 ding spijt; namelijk dat ik niet EERDER bij hen binnengelopen ben.

Er werd een afspraak gemaakt en samen met Ankje Pietersma heb ik ons huis onder de loep genomen.
De voortvarendheid van het hele team was zeer aansteklijk en zo kwam er o.a. hulp van een kundig interieurstyliste en na een week van verven, sauzen en herinrichten, werd er door een professionele fotograaf een mooie fotoserie gemaakt.

In juni kwamen de foto's met een pakkende tekst o.a. op Funda, en tot de dag dat het huis verkocht is, heeft het hele team zich in gezet om dit succes te boeken!

Wat mij opviel was de grote kennis van zaken; de gedrevenheid; maar ook de mensenkennis en zelfs een grote portie wijsheid die aangewend werd om uiteindelijk alles goed te laten verlopen!

Ook het kontakt met het team vond ik bijzonder klantvriendelijk en het even bijpraten met een lekker kopje koffie erbij, dat zal ik nog wel gaan missen. :-) Allemaal bedankt voor jullie inzet en tegen de mensen die hun huis ook zo prettig willen verkopen zou ik willen zeggen: "loop ook eens binnen bij De Flexibele Makelaar; dáár krijg je geen spijt van!

B. Vehe

Verkopers Surhuisterveen, De Nachtegaal 76

Wij werken samen met: