Menu Zoeken Contact
Wirdum, Greate Buorren 14

Wirdum, Greate Buorren 14

"Nadat verkoop van mijn woning via een andere makelaar niet lukte (2 kijkers in 3 maanden tijd, andere woningen in de buurt werden in 4 weken verkocht, veel slordigheden), heb ik een second opinion aangevraagd bij de Flexibele Makelaar. Ik heb de opdracht bij de andere makelaar ingetrokken en de Flexibele Makelaar de verkoopopdracht gegeven. Ik was sceptisch, maar het feit dat je na een half jaar zonder kosten de opdracht kan intrekken gaf de doorslag.
Arend heeft alles wat hij tijdens het oriënterende gesprek heeft gezegd waar gemaakt. De eerste week gelijk kijkers, en in amper twee weken tijd was de verkoop al rond, voor de vraagprijs.
Wat mij is opgevallen aan De Flexibele Makelaar is dat ze alles heel zorgvuldig en netjes doen. Zo valt het op Funda op dat de woningen van de flexibele makelaar worden aangeboden met goede tekst, plattegronden, fraaie foto's, en standaard een 'Blikvanger'. Er wordt niet bespaard op dit soort zaken, wat de vindbaarheid bevordert. Scherp onderhandeld, prachtig resultaat. Prettig contact en goede afhandeling. Niets op aan te merken."

Verkoper Greate Buorren 14 te Wirdum

Onze partners

WhatsApp