Vind de sleutel en win!

Vind de sleutel en win!

Winnende sleutels hebben een uniek nummer. De rest van de sleutels kunnen ingeleverd worden op kantoor, waarna iedereen een leuk presentje meekrijgt.

1e prijs: Weekend weg naar Ameland voor 2 personen, inclusief boottocht, ontbijt, 3 dagen elektrische fiets en verblijf in een hotel in de hoofdplaats Nes!

  • Boottocht
  • 3 dagen elektrische fiets
  • 2 overnachtingen in een prachtig hotel
  • Ontbijtbuffet

Mydlink Home Smart Home Security kit (camera, sensor, sirene en Home Hub)

Met deze handige beveiligingsbundel kunt u uw woning vanaf elke gewenste locatie bewaken en beveiligen. De Smart Home Security Kit bevat een Connected Home Hub, een Door & Window Sensor, een Siren met optionele batterijback-up en een Monitor HD. Deze apparaten communiceren met elkaar en u kunt bepalen wat ze moeten doen via de mydlink Home app voor smartphones en tablets.

Geheel verzorgde BBQ of Gourmet voor 8 personen (4x):

  • Verzorgde luxe BBQ of Gourmet voor 8 personen door Slagerij de Toer uit Surhuisterveen
  • Verzorgde luxe BBQ of Gourmet voor 8 personen door Keurslager Albert & Aukje uit Surhuisterveen
  • Verzogde luxe BBQ of Gourmet voor  8 personen door Slagerij J.J. van der Molen uit Grootegast
  • Verzorgde luxe BBQ of Gourmet voor 8 personen door Riemersma Slagerij uit De Westereen

Smartwares FSS-15 brandveiligheid-set (5x)

Speel op zeker met de Smartwares FSS-15 Brandveiligheid-set. Dit pakket bevat drie rookmelders, een koolmonoxidemelder en een blusdeken. De rookmelders en de koolmonoxidemelder voorkomen gevaarlijke verrassingen in huis. Dankzij het luide alarmsignaal kun je tijdig reageren bij rook- en koolmonoxideontwikkeling. Met de branddeken bestrijd je kleine brandjes. Wanneer de vlam in de pan of je afvalbak slaat doof je het vuur snel en veilig. De Smartwares FSS-15 Brandveiligheid-set levert zorgeloos gebruiksgemak.

Handige iTag GPS-Tracker (geschikt voor Iphone en Android telefoons) (5x)

Het is de angst van iedere ouder; je kind is plotseling verdwenen. Weggelopen, met vriendjes of vriendinnetjes aan het spelen of in het slechtste geval misschien wel meegenomen door iemand anders.. Gelukkig komt het niet vaak voor, maar liever voorkom je dit gewoon. Met deze GPS-tracker weet je altijd waar je kind uithangt. Of je spullen natuurlijk, je kunt hem namelijk overal aan bevestigen!

Geeft meldingen indien nodig

Met zijn bereik van 25 meter lijkt het niet een bijzonder groot bereik te hebben. Als je kind daadwerkelijk van huis loopt, dan gaat hij ongetwijfeld verder dan de aangegeven 25 meter. Maar juist op de momenten dat hij buiten bereik is, geeft de speciale gratis app op je telefoon een melding af, zodat je weet dat er actie van je wordt verwacht. Doordat de app is uitgevoerd met Google Maps weet je altijd exact de tracker terug te vinden!

Bescherm je kind of waardevolle spullen

In feite is dit kleine apparaatje een soort kleine sleutelhanger die je overal aan kunt bevestigen. Bijvoorbeeld de riem van een broek, maar uiteraard ook aan/in andere kostbare spullen, zoals je tas, koffer of voertuig. En natuurlijk wens je niet constant gepiep te horen als het niet nodig is. Daarom heeft de app ook een knopje 'Do not disturb', wanneer je even niet gestoord wil worden bijvoorbeeld!

Met fotofunctie en voice-recorder

De gadget is niet alleen ontzettend handig bij het vinden van kostbaarheden, maar hij werkt ook als afstandsbediening om een foto te maken met bijvoorbeeld je telefoon, eventueel in combinatie met een selfie stick. Dan heb je dus ook geen last meer van vervelende timers! Daarbij beschikt hij ook nog over een voice-recorder. Zo kun je waar dan ook geluidsopnames maken, wij zeggen multifunctioneel!

Alle andere gevonden sleutels: een klein presentje (50x)

Bij De Flexibele Makelaar is het vinden van een sleutel altijd prijs. Lever de sleutel in en krijg een klein presentje terug.

Op Instagram en Facebook worden tips afgegeven, dus houdt onze socialmedia in de gaten! 

Klik hier voor de actievoorwaarden

Wij werken samen met: