Makelaar Heerenveen (It Hearrenfean)

Gezocht naar “makelaar Heerenveen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Heerenveen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Heerenveen.

Funda makelaar Heerenveen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Heerenveen

Ook in Heerenveen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Heerenveen

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland.Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Heerenveen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Heerenveen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Heerenveen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Heerenveen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Heerenveen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Heerenveen

 It Hearrenfean, wat Heerenveen in het Nederlands betekent, is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente It Heerenveen dat ligt in de Provincie Friesland.

In de volksmond wordt It Hearrenfean ook wel 't Fean of het Veen genoemd. In de Provincie Friesland, kan dit taalkundig soms wat verwarring opleveren. Want het centrumdorp Surhuisterveen wat in de gemeente Achtkarspelen ligt, wordt aldaar óók It Fean genoemd.

Bij It Herenveen hoort ook de plaats Oranjewoud, Oranjewâld voor de Friezen. Vroeger werd Heerenveen daardoor ook het It Fryske Haachje genoemd, met een kwinkslag naar Den Haag.

Er wonen ca. 31.000 mensen in Heerenveen.

Bekende Feansters

Heerenveen bracht enkele “Bekende Nederlanders” oftewel “Bekende Friezen” voort. Bijvoorbeeld:

  • J. Huitema die momenteel voor de VVD Europarlementariër is in Brussel. Huitema is zoon van een melkveehouder uit Heerenveen en runt momenteel met zijn vader een melkveehouderij in het Friese Makkinga. Huitema is bij de Europese verkiezingen in 2019 herkozen met een meerderheid en vertegenwoordigt onder andere de belangen van de boeren in Europa. Ook is Huitema actief in de commissie milieubeheer, volksgezondheid en voedselveiligheid en de landbouwcommissie. Ook is Huitema lid van de Visserijcommissie en de delegaties voor betrekkingen met de Verenigde Staten en Brazilië.
  • En natuurlijk Foppe de Haan. De Haan was de langstzittende trainer bij dezelfde club in het Nederlandse betaalde voetbal en bereikte in het seizoen 2003-2004 de mijlpaal van 500 competitiewedstrijden als trainer/coach bij SC Heerenveen. Foppe de Haan is wat men in Friesland noemt een “oprjochte Fries” en komt hier graag voor uit.

Sportstad Heerenveen, Sportstêd It Hearrenfean

Heerenveen presenteert zichzelf naar buiten toe als Sportstad Heerenveen, Sportstêd Heerenveen. Dit legitimeert zich doordat Heerenveen onder andere het Thialf ijsstadion en het Abe Lenstra Stadion huisvestigt. Het Abe Lenstra Stadion is de thuisbasis voor voetbalclub SC Heerenveen.

Ondanks de bekendheid van deze Friese sporten in Heerenveen is de stad géén onderdeel van de Friese Elfstedentocht, het is niet één van de Friese 11 Steden.

Sinds juni 2013 heeft Heerenveen als slogan:  “'n Gouden Plak!” Wat natuurlijk refereert aan de Olympische gouden medailles maar “ ’n plak” is ook Fries voor “een plaats”.

Het gedeelte van de Sportstad en het stadscentrum wordt tezamen “Sintrum-Breed” genoemd, “Centrum-Breed” in het Nederlands.

Geschiedenis Heerenveen

Heerenveen is rond 1551 gesticht en ontstond op de plaats waar de Hearresleat en de Skoatterlânske Kompanjonsfeart bij elkaar komen. Skoatterwâld is nu een bekende wijk van van Heerenveen, waar woningen uit het hogere segment gebouwd zijn. In deze wijk wonen enkele bekende schaatsers waaronder Mark Tuitert.

Vóór 1900 was Heerenveen nog een lintdorp. Maar na de gemeentelijke herindeling van 1934 kon de stad verder groeien totdat het nu van noord naar zuid 8 km lang is.

Industrie Heerenveen

In Heerenveen zijn meerdere industriegebieden, dit vanwege de zeer gunstige ligging aan de A7. Dit zijn de verschillende industriegebieden: Kanaal, Ljouwerterstrjitwei, Businesspark Fryslân, De Kavels, Ynternasjonaal Bedriuweterrein Fryslân ( Internationaal Bedrijventerrein Friesland), It Mar, It Hearrenfean-Súd en Nijskoat (Nieuweschoot).

Voorzieningen Heerenveen

Door de nieuwe woonwijk Skoatterwâld en het Internationale Bedrijventerrein aan de A7 is It Hearrenfean ook in de breedte gegroeid. Heerenveen heeft een zeer compleet, een top treinverbinding, een winkelcentrum en een ziekenhuis “Tjongerschans”.

Bekijk het woningaanbod in Heerenveen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: